Profiel >>  
  Diensten    
  Links    
  Contact    
  Home    
       
 
 

U heeft het recht om eisen te stellen aan uw financiŽle adviseur. Met alle veranderingen die er plaatsvinden in de financiŽle wereld, wilt u er zeker van zijn dat de persoon die uw administratie verzorgt, weet waarover hij het heeft. Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied, waarvan de laatste 15 jaar als zelfstandig kantoor. Naast kennis van zaken staat persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel.

Elke onderneming heeft zijn eigen wensen ten aanzien van de te verlenen diensten. Wij passen daarom onze werkwijze ook graag aan op de bedrijfsvoering van onze cliŽnten. Of het nu gaat om locatie of tijdstip, wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening in ťťn lijn met uw bedrijfsvoering kan worden uitgevoerd.

Onder de ondernemingen die van onze diensten gebruik maken, bevinden zich o.a. groothandels, componisten, ondernemers-verenigingen, dansscholen, dakdekkers bedrijven, tekstschrijvers, adviesbureauís, loodgieters, opticiŽns, stomerijen, transportbedrijven, zangers en zangeressen, ontwerpers, schilders, klussenbedrijven en ZZP'ers. Kortom het MKB.

Ons kantoor is niet gevestigd in een duur kantoorpand met de daaraan verbonden "franje". De overhead kosten zijn daardoor lager dan van de "grote" administratiekantoren, hetgeen U terugziet in onze tarieven.

Een telefoontje is voldoende om een afspraak te maken, en dit kan uiteraard ook in de avonduren.

Wij zijn bij de Belastingdienst bekend onder Becon (BE lasting CON sulent) nummer 450.753